1.

voor mij een kleintje met ...

Een goed pak friet met een snack (of twee), welke student is na een avondje uit nooit in een frituur beland? Voor mij – hallo, ik ben Mathieu – startte mijn liefde voor de betere frituur ergens in mijn studententijd. Omdat ik de laatste tijd merkte dat ook daar meer vraag is naar vegan producten, besloot ik een oplossing te bieden met een kwalitatief product.

2.

een plan ...

Na mijn kennismaking met een bestaande fabrikant van sauzen zocht ik het antwoord op de vraag ‘Hoe ziet het sauzenbedrijf van de toekomst eruit?’. Waarom?
Omdat ik de maatschappij razendsnel zie evolueren naar een wereld waarin zo weinig mogelijk dierlijke producten gebruikt worden voor voeding. Meer en meer mensen kiezen voor een vegan levensstijl, maar helaas evolueert het aanbod niet mee. Al zeker niet in de snackwereld.

3.

dat goesting geeft ...

Wat als ... er vegan sauzen zouden zijn? Na heel wat onderzoek en proefbeurten zet ons team het vegan idee om in een plant based-oplossing. Niet zomaar een saus, maar een topping die vernieuwend, atypisch en fun is. Maar vooral: lekker.

4.

in een toekomst ...

Ons ecologisch bewustzijn gaat verder dan wat we in onze mond stoppen. We selecteren onze grondstoffen zorgvuldig en kiezen voluit voor een duurzaam productieproces en milieuvriendelijke verpakkingen. Ook onze gekozen partners delen deze visie, zo zijn we samen klaar voor de klimatologische uitdagingen die onze wereld te wachten staat.

5.

die verrukkelijk vegan is

Onze ambitie? Voor iedereen, van veganist tot friturist en epicurist een praktische, milieuvriendelijke en plantaardige oplossing bieden. Maar bovenal: overheerlijke sauzen presenteren waarbij de focus ligt op smaak en genot. Met eigen originele recepturen en recycleerbare individuele verpakkingen zijn we met veel goesting klaar om de frituren te veroveren.

Eens proberen?

  • Wij komen bij je langs met een proefpakket
  • Ontvang een testpakket van 12 heerlijke smaken
  • Helemaal gratis, zonder verplichtingen