1.

100 % vegan …

Elke hap die we nemen, bepaalt de wereld waarin we leven. Daarom gingen wij op zoek naar de beste natuurlijke en plantaardige producten om duurzaamheid en smaak samen aan tafel te brengen. Delicieus en verrukkelijk vegan, onze producten doen goed voor je favoriete snack én voor onze planeet. Onze honger naar eco-friendly bewustzijn is groot.

2.

en 100 % lokaal ...

Elke hap maakt écht een verschil. Ook al omdat we onze partners zorgvuldig selecteren en bewust kiezen voor 100 % lokale producten. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, we doen het in eigen land. Zo worden onze knijpzakjes gemaakt van plastic-zuinige materialen en afgevuld in een lokaal maatwerkbedrijf. Hierbij werken we samen met mensen met dezelfde visie en waarden. En zo doen we iets terug voor onze samenleving.

3.

dat smaakt ...

Beter eten begint met betere recepten. Naast vegan alternatieven voor de gekende frietkotklassiekers maken we ook innoverende combo’s boordevol smaak en pit. Natuurlijk en plantaardig, zo willen we een hemelse oplossing bieden voor het wereldwijde voedselsysteem. Onze toppings doen goed voor jou, onze wereld én onze dieren.

4.

naar meer!

Vegan is niet alleen hip, het is voor velen een bewuste lifestyle. En die hoeft niet moeilijk te zijn. Met onze Las Vegan-toppings willen we niet alleen vegan fans laten genieten, we maken iedereen enthousiast met creatieve, gevarieerde en innovatieve recepten. Als alternatief op klassieke sauzen of een nog nooit geprobeerde taste, er is een lekkere, koude saus voor iedereen. En voor elke snack. 

Eens proberen?

  • Wij komen bij je langs met een proefpakket
  • Ontvang een testpakket van 12 heerlijke smaken
  • Helemaal gratis, zonder verplichtingen